Connect with us

Educatie

ROTARY CLUB BOTOŞANI a anunţat câştigătorii Burselor şcolare “Prof. dr. Constantin Manolache” oferite pentru anul şcolar 2016-2017

Published

on

rotary-foto-bursieri

Clubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete”  – Bursa scolara “PROFESOR DOCTOR CONSTANTIN MANOLACHE“, pentru anul scolar 2016-2017 un numar de 2 burse. Astfel in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii castigatorii, acestia fiind:

DARIA ICHIM – Colegiul National “A.T. Laurian” Botosani, clasa a XI-a

SEBASTIAN ANTONEAC– Liceul de arta “Stefan Luchian” Botosani – clasa a XII-a

Valoarea unei burse este de 6.000,00 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada iunie-octombrie 2016, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

Bursele poarta numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal ce a initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-I poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

www.rotarybotosani.rooffice@rotarybotosani.rowww.facebook.com/RotaryBotosani

Manuela Borhan Calugarita, presedinte Rotary Club Botosani 2016-2017

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad