Connect with us

stiri

PNL Botoşani îşi lansează candidaţii pe 19 noiembrie

Published

on

pnl, lansarea candidatilor (17)

Conducerea PNL Botoşani a anunţat că pe data de 19 noiembrie va avea loc lansarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie. La lansarea care va avea loc la Casa Sindicatelor Botoşani va fi prezentă şi Alina Gorghiu, preşedintele PNL.

Până la lansare candidaţilor, liberalii vor pleca la un miting în capital după care 20 de primari vor merge în excursie la Bruxelles pentru a afla cum e cu fondurile europene.

“Pe 6 noiembrie, ora 17.00 un miting de susţinere al candidaţilor la Bucureşti. Vom participa cu 250 de persoane. La acest miting va fi prezent pe lângă tot staff-ul de partid, inclusiv premierul Dacian Cioloş. În perioada 9-11 noiembrie, avem o deplasare la Bruxelles, cu 20 de primari. Tematica deplasării este accesarea fondurilor europene pe diferite axe, inclusiv oportinitatea accesării fondurilor europene direct cu Comisia Europeană. În data de 19 noiembrie vom avea o lansare a candidaţilor la Case de Cultură a Sindicatelor. Va fi prezentă şi preşedinta PNL, doamna Alina Gorghiu”, a declarat Costel Şoptică, prim vicepreşedinte coordinator PNL.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad