Connect with us

Administratie

ELTRANS înghite 50 de miliarde de lei vechi din bugetul local pentru a distruge drumurile din Botoşani

Published

on

eltrans

Primarul Cătălin Flutur acuză conducerea societăţii Eltrans că în ultimii patru ani nu a făcut nimic pentru eficientizarea activităţii şi că se bazează doar pe subvenţia de la bugetul local. Dacă în urmă cu patru ani Eltrans încasa 16 miliarde de lei vechi din bugetul local, în 2016 încasează 50 de miliarde de lei vechi.

“În 2012 când am plecat din primăria Botoşani, subvenţia alocată pentru transportul public era de 1,6 mil lei. În 2016 subvenţia este de 5 milioane de lei. Ei trăiesc doar din această subvenţie. Ei nu au luat nicio măsură de eficientizare a activităţii de acolo. De ce pornesc tramvaiul la ora 5.00 când nu mergem nimeni cu el? De ce trezim tot oraş? Nu au fost în stare să fac un alt program care ar diminua cheltuielile. Le-am cerut să-şi facă venituri şi să nu aştepte ca salariile să fie plătite din bugetul primăriei”, a declarat primarul Cătălin Flutur, adăugând:

“La alegerile locale un operator din subordine Consiliului Local nu a avut nimic impotrivă, în momentul în care partidele PSD şi PNL şi-au pus în precampanie nişte bannere de a face cunoscute partidele şi candidaţii. Acum, neschimbându-se legea în niciun fel, în momentul în care PNL a urcat nişte bannere de informare pe stâlpii de la Eltrans, domnul director de acolo care a “performat” până acum a dat dispoziţie să fie date jos. Îi amintesc domnului director că aspectul comercial al ridicării unor bannere pe stâlpii de la Eltrans, care nu sunt proprietatea Eltrans ci a municipiului Botoşani, nu pot să-şi aducă decât nişte venituri în plus societăţii respective. Cei de la Eltrans nu înţeleg lucrul ăsta”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad