Connect with us

Sport

CFR Cluj – FC Botoşani. L. Grozavu: “E bun un punct la Cluj”

Published

on

leo-grozavu

Leo Grozavu este mai rezervat ca oricând înaintea meciului cu CFR Cluj. Ţinând cont de valoarea ardelenilor şi de faptul că FC Botoşani are înfrângeri pe linie în Gruia, Grozavu spune că ar fi foarte bun un punct în partida de luni seară.

“O partidă importantă, împotriva unei echipe foarte valoroase care trece printr-o formă bună, un lot valoros, jucători de calitate, un staff tehnic care a demonstrat că poate face lucruri foarte bune. Ne aşteaptă o partidă dificilă. În acelaşi timp, CFR-ul nu mai este bau-bau-ul care a fost întrecut. Am demonstrat şi noi că putem să ne confruntăm cu ei, cel puţin la jocurile de pe teren propriu. Ştim la ce să ne aşteptăm dar ne interesează ce facem noi. Trebuie să răspundem cel puţin la acelaşi nivel pentru a putea scoate un rezultat favorabil”, a declarat Leo Grozavu, adăugând:

“Atunci când joci în deplasare, nu poate fi festival de goluri pentru echipa oaspete. Mi-aş dori să fie un joc care să ne aducă nouă satisfacţii. Orice punct acumulat contează foarte mult în clasament. E bun un punct la Cluj, ei sunt în spatele nostru în clasament şi ne-ar menţine la o anumită distanţă. Clar că e bun şi un punct mai ales că noi nu am reuşit să scoatem nimic pe terenul din Gruia. Încercăm să câştigăm fiecare joc dar la final ne putem declara mulţumiţi şi cu un punct”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad