Connect with us

Sport

CFR Cluj – FC Botoşani. Fl. Plămadă: “Suntem înaintea lor în clasament şi cred că suntem favoriţi”

Published

on

florin-plamada

Jucătorii FC Botoşani se consideră favoriţi înaintea meciului cu CFR Cluj, programat să se dispute duminică seară în Gruia. Fundaşul Florin Plămadă susţine că FC Botoşani este în faţa CFR-ului în clasament şi porneşte cu prima şansă.

“Mergem la Cluj cu gândul de a face un joc bun şi de a ne continua forma bună din campionat. Sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte. Suntem înaintea lor în clasament şi cred că suntem favoriţi. Ei joacă pe teren propriu dar noi trecem printr-o formă bună. Au un lot foarte bun, jucători cu experienţă, care au calitate. Mă aşteptam ca ei să recupereze punctele de penalizare”, a declarat Plămadă.

La victorie se gândeşte şi Victoraş Astafei care îşi doreşte ca FC Botoşani să nu mai aibă oscilaţii de formă şi să lege trei-patru victorii care ar sigura prezenţa în play-off.

victoras-astafei“Poate fi foarte greu dar poate fi şi uşor să câştigăm dacă jucăm la capacitate maximă. Va fi un test de maturitate, să demonstrăm că merităm să fim în play-off. Sperăm să ne îndepărtăm de ei în clasament. Noi trebuie să evităm să avem oscilaţii în evoluţie, să legăm rezultatele pozitive. Dacă vom avea astfel de oscilaţii va fi foarte greu să prindem play-off-ul. Botoşaniul nu s-a bătut sus în clasament până acum. Cu toţii simţim că putem mult mai mult, avem o echipă foarte bună şi probabil ne sperie gândul că putem obţine mult mai mult decât arătăm. Depinde doar de noi să arătăm”, a declarat Victoraş Astafei.

FC Botoşani este în faţa CFR-ului deoarece clujenii au acea penalizare de şase puncte. Echipa lui Vasile Miriuţă a obţinut pe teren în acest sezon 26 de puncte iar dacă nu era penalizarea de şase punct acum ar fi fost pe locul trei în clasament. De asemenea, în meciurile disputate în Gruia, CFR s-a impus de fiecare dată în faţa formaţiei FC Botoşani, ultima victorie fiind cu scorul de 6-0.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad