Connect with us

Administratie

Drumarii din Botoşani, nepregătiţi pentru iarnă. Un control neaşteptat al prefectului a scos la iveală acestă situaţie

Published

on

deszapezire (10)

Prefectul judetului Botosani, Dan Nechifor a facut un control inopinat, in urma cu cateva zile, in Baza din Catamarasti a sectiei de Drumuri Nationale.


Reprezentantul Guvernului in teritoriu a avut parte de o surpriza neplacuta intrucat desi era anuntat Cod Galben de ninsoare, in baza nu se aflau angajatii si nici masinile nu erau pregatite sa intervina. Asa se explica cum an de an, drumarii spun ca au fost luati pe nepregatite.

“Avand in vedere ca era Cod Galben de ninsoare am fost in Baza de la Catamarasti unde era doar o singura masina fara material antiderapant, nu era nicio masina specializata pentru polei sau imprastierea de material  antiderapant. I-am sunat pe cei de la Drumuri Nationale, iar cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au dispus controlul  in jurul orei 05:00 dimineata. Oamenii s-au repliat si au adus masinile acolo unde trebuiau sa fie, la baza din Catamarasti, care deserveste drumurile nationale si europene”, a declarat Dan Nechifor, prefectul judetului Botosani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad