Connect with us

Sport

Medalie de bronz cucerită de echipa LPS Botoşani la CN de lupte

Published

on

lupte-echipa-lps-botosani

În perioada 28-29 octombrie 2016 s-a desfăşurat la Arad, finala Campionatului Naţional de Juniori, pe echipe, competiţie unde echipa de lupte a Liceului cu Program Sportiv Botoşani s-a clasat pe locul III.

Din echipă au făcut parte doar trei juniori, restul echipei fiind alcătuită din cadeţi. Rezultatul este cu atât mai valoros deoarece a fost singura echipă din competiţie care a participat cu sportivi din pepiniera proprie şi nu a transferat sportivi de la alte cluburi.

Din echipă au făcut parte următorii sportivi în ordinea categoriilor de greutate: Cîrlan Petrică – categoria  -50 kg, Murariu Stefan  – categoria  – 55 kg, Olariu Cosmin  – categoria  – 60 kg, Coroi Adi – categoria  – 66 kg, Heghiş Cosmin şi Teodoru Marian – categoria  74 kg, Luţă Paul – categoria  – 84 kg, Bunu Cătălin – categoria  96 kg şi Apostol Boghian Cosmin-Marian – categoria  120 kg.

Echipa a fost pregătită de profesorii: Baciu Victor şi Iacob Dan, care au avut încredere în potenţialul sportivilor pregătiţi de ei, deşi mai mici de vârstă faţă de adversarii lor,  dar care din dorinţa de demonstra calităţile lor fizice şi tehnice au reuşit să-şi adjudece madalia de bronz.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad