Connect with us

Sanatate

Computerul tomograf de la Mavromati s-a stricat din nou. Pacienţii sunt duşi la un centru privat

Published

on

spital dorohoi, computer tomograf (4)

O noua problema in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta. Computerul tomograf s-a defectat, din nou, iar toti pacientii care vor avea nevoie de aceasta investigatie vor fi dusi sa o faca la un centru privat din municipiul Botosani.

Nu este prima data cand se strica tomograful. In 2015, s-au facut reparatii la computerul tomograf in valoare de 400.000 de lei. Problema va fi in momentul in care la spital vor ajunge pacienti in stare grava care vor trebui sa fie examinati la CT urgent.

“In urma defectarii tomografului spitalului acum doua zile, spitalul a luat hotararea sa incheie un contract cu firma Lux-Ro pana la finalizarea reparatiilor. Contractul prevede asigurarea tuturor serviciilor contractate cu cei de la Casa de Asigurari de Sanatate. Toti pacienții care vor necesita examinare CT vor fi transportati acolo in vederea examinarii. S-a luat decizia incheierii contractului cu Lux-Ro in detrimentul transportului pacientilor catre spitalul din Suceava, fiind pe plan local. Este cea mai buna varianta pentru rezolvarea acestei situatii”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

In alti ani cand s-a defectat tomograful pacientii erau dusi pana la Suceava. Urmeaza ca acum o echipa de specialisti sa indentifice cauza si sa stabileasca cheltuielile cu reparatia tomografului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad