Connect with us

Sport

Cinci trofee cucerite de Brilliant Taekwondo Botoşani la Cupa României – FOTO/VIDEO

Published

on

taekwondo-brilliant-1

În week-end-ul trecut, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a reuşit să obţină o mare performanţă la Cupa României – ediția a XVII-a. Clubul botoșănean a reușit după 2 ani de activitate să obțină Locul III la categoria de vârstă copii (6-9 ani), Locul II la categoria de vârstă juniori mici (10-11 ani) și Locul II la categoria de vârstă seniori (16-35 ani). Aceste trei trofee au adus un bine meritat Loc III în clasamentul general pe echipe, fiind singurul club din regiunea Moldovei ce se clasează în Top 3.

Toate aceste trofee nu ar fi putut fi obținute fără niște prestații deosebite din partea sportivilor. Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu un lot format din 32 de sportivi și a reușit să obțină 6 medalii de aur, 7 medalii de argint și 11 medalii de bronz după cum urmează :

Locul I : Matei Diana (2), Cojocariu Mario, Ganfiuc Alberto, Corduneanu Andreea și Hobjilă George;

Locul II : Botezatu Armand, Hobjilă George, Ganfiuc Alberto, David Camelia, Haleschi Cătălin, Herțug Stelian și Matei Denis;

Locul III : Corduneanu Andreea, Pavăl Ioana, Sârbu Ionuț, Plioț Cristian, Burlacu Rareș, Bîrsă Monica., Vizitiu Teodor, Surugiu Florin,Ignat Andreea, Amironesei Maximilian și Lozneanu Eduard.

Foarte aproape de obținerea medaliior, dar cu o prestație foarte bună au fost sportivii Sănăuțanu Ana, Dîrvariu Gabriel, Vornicu Ștefan, Tofan Mario, Andruș Andrei, Ciuclea Alexandru, Pavel Sidonia, Vizitiu Iustin, Vizitiu Claudiu, Haleschi Marian, Senciuc Cristian și Maxim Alexandru.

Totodată, intructorul Matei Pavel a obținut Trofeul Fair-Play pentru antrenori, trofeu ce demonstrează profesionalismul cu care ne antrenăm sportivii.

„Sunt foarte mândru de Familia Brilliant. Obiectivul nostru a fost îndeplinit, clasarea în top 3 cele mai bune echipe din țară. Această minunată echipă mă face să lupt alături de ei pentru că împreună putem atinge cele mai frumoase rezultate. Vreau să mulțumesc părinților pentru sprijinul acordat în activitatea noastră. ” a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a reușit să obțină în 2015 Locul IV la Cupa României pe echipe, în 2016 Locul II la Campionatul Național pentru Copii,Locul IIIla Cupa României pe echipe și tot în 2016 au obținut 16 medalii medalii internaționale, din care 11 medalii la Campionatul Balcanic, în ciuda faptului că singura sursă financiară a lor sunt spirjinul din partea părinților sportivilor.

taekwondo-brilliant-6 taekwondo-brilliant-5 taekwondo-brilliant-4 taekwondo-brilliant-3 taekwondo-brilliant-2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad