Connect with us

Sport

FC Botoşani vrea din nou în Europa League. C. Şfaiţer: “Vom face toate eforturile să luăm licenţa UEFA”

Published

on

cornel sfaiter

Conducătorii clubului FC Botoşani visează la o nouă participare în Europa League. Chiar dacă antrenorul Leo Grozavu consideră că în momentul de faţă clubul FC Botoşani nu e pregătit pentru a reprezenta România în cupele europene, preşedintele Cornel Şfaiţer îşi doreşte o nouă participare în Europa League.

Pentru realizarea obiectivului, primul pas este obţinerea licenţei UEFA ceea ce însemnă ca FC Botoşani să nu înregistreze datorii către bugetul statului, jucători şi antrenori.

“Vom face toate eforturile să luăm licenţa UEFA, cum am făcut şi în sezonul trecut. A fost un efort foarte mare pentru noi. Doi ani consecutivi am făcut acest lucru. A fost şi o participare în premieră în Europa League. Ne-am dorit şi în al doilea an să mergem în cupele europene, am fost la un pas. Aveam mai mult experienţă, Leo ştia să gestioneze mult mai bine. Acelaşi efort îl vom face şi în acest sezon. Pentru niciun club nu e uşor să achite tot la bugetul statului. Mă bucur că s-a introdus criteriul financiar în Liga I, să nu mai avem surprize neplăcute, cum s-a întâmplat cu Rapid. Pentru mine a fost o dezamăgire ce s-a întâmplat”, a declarat Cornel Şfaiţer.

După 14 etape, FC Botoşani este pe locul patru în Liga I, cu 23 de puncte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad