Connect with us

Evenimente

FOTO Momente de panică într-un cartier din municipiu. O femeie şi-a aruncat de la balcon lucrurile din casă

Published

on

tentativa-de-suicid-2

Alerta intr-un cartier din municipiul Botosani, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce o femeie a aruncat de la balcon lucrurile din casa. Botosaneanca locuieste intr-un bloc situat la etajul trei din cartierul Stejari, iar pe fondul unei depresii in dragoste, a inceput sa arunce din casa caini, noptiere, haine si diverse obiecte.

Vecinii s-au alarmat si au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns pompieri, politisti locali, politisti, cadre medicale. Fortele de ordine au incercat sa o convinga pe femeie sa deschisa usa apartamentului.

Pompierii au pregatit o autoscara pentru a urca pana la apartamentul femeii, dar sunt precauti  ca aceasta sa nu faca un gest necugetat. In tot acest timp femeia a dansat in balcon si si-a aranjat parul. In continuare salvatorii incearca sa ia legatura si sa o convinga pe femeie sa nu faca un gest necugetat. In ajutor au fost chemati si mascatii.

UPDATE Pana la urma salvatorii au plasat scara in fata unuia dintre balcoane, moment in care politistii si mascatii au reusit sa patrunda in apartament. Femeia a fost preluata de cadrele medicale si transportata la sectia de psihiatrie.

tentativa-suicid tentativa-de-suicid-5 tentativa-de-suicid-4 tentativa-de-suicid-3 tentativa-de-suicid-2 tentativa-de-suicid-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad