Connect with us

Evenimente

Botoşăneni trimişi în judecată ce s-au bătut cu toporul şi cu un cuţit

Published

on

Parchet Tribunal Botosani (3)

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor: APETROAEI CONSTANTIN, în vârstă de 48 de ani, şi ZVÎNCĂ EUGEN, în vârstă de 59 de ani, ambii din satul Oneaga, com. Cristeşti, jud. Botoşani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, respectiv „tentativă de omor”.

S-a reţinut că, în seara de 31.07.2015, în jurul orei 19.00, în timp ce se aflau pe un imaş, Apetroaei Constantin l-a lovit pe Zvîncă Eugen cu muchia unui topor în abdomen şi peste gamba dreaptă şi cu lama toporului peste mâna dreaptă, iar  Zvîncă Eugen, după ce l-a deposedat de topor, l-a înjunghiat pe Apetroaei Constantin cu un cuţit, în mod repetat, în zona coapselor, abdomenului şi capului. Apetroaei Constantin a necesitat pentru vindecare 28-30 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în primejdie viaţa, iar Zvîncă Eugen a necesitat pentru vindecare 14-15 zile îngrijiri medicale.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad