Connect with us

Politica

Social democraţii au intrat în campanie electorală şi vor doi senatori şi patru deputaţi la Botoşani GALERIE FOTO

Published

on

psd-depunere-candidaturi-29

După PNL şi câteva partiduleţe, social democraţii botoşăneni şi-au şi ei candidaturile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Candidaţii PSD au dorit să facă o demonstraţie de forţă şi au venit împreună cu un număr mare de susţinători.

La Senat, lista PSD Botoşani este deschisă de către Doina Elena Federovici, preşedintele organizaţiei. Pe doi este Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsineşti iar pe trei şi patru sunt Albert Tănase şi Cătălin Olaru. La Camera Deputaţilor, cap de listă este medicul Tamara Ciofu, urmată de Mihaela Huncă, Marius Budăi, Răzvan Rotaru, Costel Lupaşcu, Cristina Anton, Sorin Dănilă şi Dan Deleanu.

Astazi ,PSD a depus listele de candidati pentru alegerile din 11 decembrie. Colegii mei prezenti aici de fata, impreuna cu ceilalti colegi din judet, vor realiza un scor foarte bun la nivelul judetului ,si ceea ce am anuntat cu ceva timp in urma, ne propunem ca si scor electoral un numar de 2 senatori si 4 deputati, cu siguranta va fi indeplinit pentru ca PSD promoveaza si de aceasta data oameni tineri, oameni valorosi, oameni competenti pe listele de candidati. Aceasta echipa de parlamentari va avea misiunea sa sustina viitorul Guvern, Guvern PSD, un Guvern care are misiunea sa ridice clasa de mijloc. Eu cred ca fiecare botosanean trebuie sa fie increzator in judetul sau si cu totii trebuie sa credem in Romania”, a declarat Doina Federovici, presedinte PSD

Liderul social democrat a comentat şi decizia lui Ovidiu Portariuc a renuntat la candidatura deoarece nu era pe loc eligibil.

Domnia sa a ales sa se retraga de pe listele de candidati. Eu cred ca nu putem comenta o decizie personala. Este un act de vointa proprie si atata timp cat domnia sa a facut declaratii anterioare nu comentam. Este greu de cuantificat daca retragerea domniei sale de pe lista este o pierdere sau nu. Aceasta echipa are misiunea sa castige alegerile parlamentare. Daca domnia sa a facut o alegere buna sau nu, ramane ca timpul sa demonstreze, a mai spus Doina Federovici.


Distribuie pe:


© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )