Connect with us

Politica

PNL şi-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare. “Avem o echipă cu foarte multă experienţă” – GALERIE FOTO

Published

on

pnl-depunere-candidaturi-6

Candidaţii PNL Botoşani, în frunte cu liderul acestei formaţiuni politice, s-au prezentat astăzi la Biroul Electoral Judeţean pentru a depune dosarele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

La Senat, pe primul loc este Costel Şoptică, urmat de Viorel Grigoraş, Cătălina Lupaşcu, Cătălin Rotundu şi Sorin Cornilă. La Camera Deputaţilor, cap de listă va fi Cristian Achiţei, urmat de Cristian Roman, Verginel Gireadă, Mariana Saucă, Gabriel Alecsandru, Eduardt Cozminschi, Marcel Maxim şi Radu Lebădă.

“Din momentul de faţă, noi suntem oficial în campanie electorală, chiar dacă campania începe mai târziu. Colegii mei îşi vor primi fiecare atribuţiunile iar echipa de campanie este cea care îi va îndruma şi ajuta pe candidaţi. Avem o echipă cu foarte multă experienţă, salut că s-a revenit la votul pe listă şi orice posibilitate de vacantare a unui post de parlamentar, oricând îşi poate găsi un înlocuitor de pe listă. Pornim la drum cu gândul de a ne scoate targetul pe care l-am propus: trei deputaţi şi un senator. Poate chiar mai mult. Am încredere în această echipă, nu numai în cei care candidează ci şi în cei care stau în spatele lor”, a declarat Cătălin Flutur, preşedintele PNL Botoşani.

pnl-depunere-candidaturi-9 pnl-depunere-candidaturi-8 pnl-depunere-candidaturi-7 pnl-depunere-candidaturi-5 pnl-depunere-candidaturi-4 pnl-depunere-candidaturi-3 pnl-depunere-candidaturi-2 pnl-depunere-candidaturi-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad