Connect with us

Administratie

Cătălin Flutur: “Am fost la DNA şi mi s-a comunicat calitatea de suspect”. VEZI ce spune despre prejudiciul estimat

Published

on

catalin flutur

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a fost prezent ieri la sediul DNA Suceava unde a aflat că este suspect într-un dosar. Procurorii DNA îl acuză pe edilul municipiului Botoşani de abuz în serviciu în ceea ce priveşte concesionarea terenului pentru construcţia Uvertura Mall.

În acest dosar, procurorii DNA i-au chemat la audieri şi pe consilierii locali din perioada în care a fost aprobată concesionarea terenului plus mai mulţi angajaţi ai primăriei.

„Ieri am fost la Direcţia Anticorupţie Suceava şi mi s-a comunicat calitatea de suspect într-un dosar. Asta este ceea ce pot să vă spun. Sunt mai multe persoane cu această calitate. Am văzut informaţii contradictorii, este vorba de un prejudiciu stabilit la două milioane de lei şi nu în euro. Suntem într-o perioadă în care nu putem face foarte multe comentarii dar pot spune că este vorba de o diferenţă calculată într-o redevenţă care se datora conform contractului pentru organizarea de şantier şi a fost calculată ca şi cum obiectivul ar fi funcţionat. Aici e diferenţa de sumă. Au mai fost concesiuni în care toate organizările de şantier au fost cu o redevenţă. Una este redevenţa în momentul în care se construieşte ceva şi alta este redevenţa în momentul punerii în funcţiune. Eu am încredere în ceea ce se întâmplă”, a declarat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad