Connect with us

Auto

VIDEO. Noul SPOT SOLENYY. MERITĂ VĂZUT

Published

on

Un tânăr din Botoşani a realizat noul spot video al companiei SOLENYY în care este prezentat service-ul auto rapid deschis de curând în municipiu, pe strada Pacea, în apropierea CET-ului. Spotul publicitar rivalizează cu spoturile realizate de firmele mari de publicitate din România.

Solenyy a adus un nou concept pe piaţa locală prin deschiderea unui service auto cu cele mai moderne tehnologii şi cu oameni profesioniști. Service-ul de pe Strada Pacea, în vecinătatea spălătoriei şi vulcanizării deţinute de aceeaşi companie, oferă servicii începând de la:

– revizii auto: înlocuire filtre, (aer, ulei, polen, combustibil), schimb ulei;

– sistem suspensie: înlocuire arcuri și flanșe, kituri de protecție amortizoare, geometrie roți 3D;

– sistem direcție: capete bară, bielete, direcție, pivoți, bielete antiruliu, bucșe;

– sitem de frânare: înlocuire plăcuțe și discuri de frână, saboți și tamburi;

– sistem aprindere: înlocuire bujii, bobine și relee;

– diagnoza: resetare, diagnoză on board;

– climatizare: curățare și încărcare sistem aer condiționat;

– baterii: control stare baterie și schimb;

– roți: schimb anvelope și echilibrare, încarcare pneuri cu azot.

Firma mai deţine în cadrul noii unităţi un magazin de piese auto, asigurari RCA  şi un depozit de anvelope noi și second hand.

Capacitatea noii unităţi este de şapte autoturisme simultan într-un program de lucru de 8:00-17:00 de luni până vineri şi 08:00-14:00 sâmbătă.

Maşinile sunt preluate de un şef de service iar pe parcursul reparaţiei clienţii se pot destinde la un cafe-bar, service-ul dispunând şi de o parcare generoasă.

De asemenea proprietarii maşinilor beneficiază de un serviciu de programări şi garanţia că orice lucrare se execută între 30 minute si maxim trei ore de la intrarea maşinii pe stand în funcție de complexitatea manoperei.

service solenyy (22) service solenyy (23) service solenyy (21) service solenyy (19) service solenyy (18) service solenyy (17) service solenyy (14) service solenyy (13) service solenyy (12) service solenyy (11) service solenyy (8) service solenyy (7) service solenyy (5) service solenyy (6) service solenyy (3) service solenyy (2) service solenyy (1)

Distribuie pe:
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )