Connect with us

Sport

Cel puţin trei titulari de la FC Botoşani ratează meciul cu Pandurii. Un ex-stelist ar putea debuta. “Vom avea pe foaie trei-patru jucători sub 21 de ani. E posibil să fie şi debuturi”

Published

on

fc-botosani-steaua-3

FC Botoşani are mari probleme de lot înaintea meciului cu Pandurii Tg. Jiu, programat sâmbătă de la ora 18.00, la Turnu Severin. Trei dintre titulari sunt suspendaţi şi nu vor face deplasarea.

Potrivit oficialilor botoşăneni, Mihai Bordeianu, Victoraş Astafei şi Istvan Fulop sunt suspendaţi, George Miron şi Matulevicius au fost convocaţi la loturile naţionale şi nu s-au antrenat cu echipa în ultima săptămână iar alţi câţiva jucători acuză mici probleme medicale.

Antrenorul Leo Grozavu a anunţat că include în lot mai mulţi jucători tineri iar unii dintre ei ar putea debuta în meciul de la Turnu Severin.

„Probabil e momentul tinerilor. Vom deplasa mai mulţi jucători decât de obicei. Vom avea pe foaie trei-patru jucători sub 21 de ani. E posibil să fie şi debuturi. Sunt jucători în cadrul lotului. Numai nouă ni se pare ceva ieşit din comun. La alte cluburi din Europa joacă în Champions League jucători de 17-18 ani şi nu se vede niciun fel de diferenţă. Noi încercăm să-i creştem bine şi să nu facem deburi de dragrul debuturilor”, a declarat Leo Grozavu.

În lotul pentru meciul cu Pandurii va fi inclus şi Alexandru Târnovan, fostul jucător al formaţiei Steaua Bucureşti. Acesta a fost legitimat şi are drept de joc în meciul de sâmbătă.

„Săptămâna asta a fost legitimat şi Târnovan. E un jucător pe care s-ar putea să-l introducem din primul minut. E un jucător cu potenţial, i s-a acordat o şansă. Botoşaniul a fost printre puţinele echipe care i-au întins o mână. Sper să-şi facă meseria, să înţeleagă că a fost sus, a căzut iar Botoşaniul i-a întins mâna să-l ridice din nou”, a mai spus antrenorul FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad