Connect with us

Sport

V. Iftime: “În retur vom juca cu mulţi copii. Anul viitor înfiinţăm echipa a doua”

Published

on

fc-botosani-dinamo-28

FC Botoşani a transferat în această vară mai mulţi de jucători de 17-18 ani care fie se află la pregătire sub comanda lui Leo Grozavu, fie au fost împrumutaţi la echipe din eşaloanele doi şi trei. O parte dintre aceşti jucători tineri au şanse mari de a debuta în Liga I în a doua parte a campionatului.

În vară, oficialii FC Botoşani au avut o tentativă de a înfiinţa echipa a doua dar până la urmă au renunţat. Acum ei regret şi spun că în mod sigur de anul viitor va exista FC II Botoşani unde vor evolua toţi jucătorii tineri transferaţi vara trecută.

“Eu eram destul de hotărât să înfiinţăm echpa a doua dar partea fotbalistică a clubului m-a determinat să renunţ. Vroiam să avem echipă de Liga a III-a pentru că la un proiect pe termen lung ne trebuie aşa ceva. Avem vreo 29 de fotbalişti. Jucătorii tineri au nevoie de jocuri. Avem în vedere anul viitor să înfiinţăm echipa a doua. Am început ceva interesant la nivel de copii şi juniori, cu cantonament, cu pregătire, cu un alt tip de organizare. Astăzi avem vreo câţiva copii de 18 ani care anul viitor pot face pasul către Liga I. Avem doi-trei copii cu un potenţial mare. Sunt copii de 17-18 ani care sunt fotbalişti. Am mare încredere în Leo că în retur vom juca cu mulţi copii. Ei aveau nevoie de o perioadă de pregărire, medicamentaţie pentru a face faţă în liga I”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad