Connect with us

Politica

FAZA ZILEI. Pensionarii din PSD se contrează pe facebook: “Mi se pare de un cinism extrem, chiar şi pentru un târşit prin politică precum dumneata”

Published

on

psd sediu

Stabilirea listelor de candidaţi pentr alegerile parlamentare au stârnit dispute şi în cadrul Partidului Social Democrat. Dacă la la PNL s-au revoltat tinerii, la PSD au reacţionat pensionarii. Unii au fost cu laudele iar ceilalţi cu criticile şi acuzele la adresa celor care au stabilit listele de candidaţi.

Unul dintre social democraţii nemulţumiţi este consilierul local Mihai Tincu, un apropiat al fostului preşedinte executive PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc.

Tincu Mihai psd200“Raman consecvent parerii mele ca PSD nu si-a angrenat in lupta pentru alegerile parlamentare pe cei mai capabili oameni de care a dispus la Botosani. Personal, detest jocurile de culise si “bisericutele” dar stiu sa respect votul majoritatii. Am un mandat de dus la capat si, cum n-am obiceiul sa las un lucru fara a-l ispravi, e bine ca adversarii sa nu se culce pe laurii victoriei, indiferent unde s-ar afla”, a postat Mihai Tincu pe facebook la scurt timp după stabilirea candidaţilor PSD la alegerile parlamentare.

Astăzi la prânz, Gheorghe Vâzdoagă, unul dintre cei mai înverşunaţi pesedişti din Botoşani a reacţionat tot pe facebook, postând următorul mesaj:

psd25mai“Omu, este suma propriilor sale limite.Si in caz de victorie si in caz de esec se impune o analiza corecta a cauzelor care au generat rezultatul final. Esti capabil sa gestionezi euforia succesului? Esti capabil sa gestionezi amaraciunea esecului? Cea mai paguboasa atitudine,in cazul unui esec,este sa cauti vinovati in alta parte ,decat in propria ta prestatie si a celor apropriati tie. Sa ai impresia ca victoria iti apartine tie(si eventual,catorva apropiati)iar esecul este al altora,este incorect si arata ca n-ai inteles nimic nici din victorie,nici din esec. Falimentara filozofie! Trecand cu luciditate si realism peste un esec,putem reveni.Avand pretentia sa fim premiati dupa un esec, dam dovada de lipsa de realism si luciditate. Este o parere.Daca considerati ca nu am dreptate,imi cer scuze. Sa aveti o saptamana minunata”.

La scurt timp, Mihai Tincu a reacţionat postând: “Interesanta disertatie, domnule Vazdoaga. In politica vad ca se poarta loviturile sub centura si jocurile de culise. Dar sa-i mai tii si predici celui pe care l-ai “lucrat”” mi se pare de un cinism extrem , chiar si pentru un tarsit prin politica precum dumneata”.

Replica a venit imediat. Gheorghe Vâzdoagă: “Domnule Tincu,cu tot respectul pe care vi-l port,eu nu am “lucrat” pe nimeni.Eu am facut niste aprecieri cu caracter general.Este dreptul dvs.sa particularizati,iar eu va respect acest drept.Ca principiu,eu nu accept discutii despre persoane,in spatiul public.Este pozitia mea,asupra unei probleme generale ,care este intalnita in toate sferele de activitate,nu numai in politica.Imi face o mare placere sa discut cu dvs.,chiar si contradictoriu, dar nu in spatiul public.Tot ca principiu,eu nu atac persoane,ci idei,atitudini,principii.Sa aveti o saptamana minunata”.

Distribuie pe:
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )