Connect with us

Sport

SPECTACOL în Polivalenta din Botoşani. CSU Suceava a învins pe HC Vaslui iar fiul primarului din Săveni a fost omul meciului GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-colaj

Peste 1000 de oameni s-au adunat în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoşani pentru a urmări meciul dintre CSU Suceava şi CS Vaslui din cadrul Ligii Naţionale la handbal masculin. Sucevenii au venit la Botoşani inclusiv cu o galerie care s-a manifestat zgomotos şi a dat tonul scandărilor.

Chiar dacă la fotbal, între Botoşani şi Suceava există o rivalitate de zeci de ani, la handbal, botoşănenii i-au aplaudat şi încurajat pe suceveni, manifestându-şi bucuria că pot vedea un meci din primul eşalon al handbalului românesc.

Pe teren, meciul a fost echilibrat în prima parte. Sucevenii şi-au creat multe ocazii dar au ratat foarte mult. Lucrurile s-au schimbat radical după pauză. Cu Ady Tîrzioru (fiul lui Relu Tîrzioru, primarul orasului Săveni) în zi mare, CSU a reuşit să impună ritmul partidei şi să câştige partida la o diferenţă de patru goluri, scor 23-19.

Interesant este că în această seară, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă au evoluat patru botoşăneni care au început handbalul la LPS Botoşani şi care au fost antrenaţi de profesorul Vasile Alexandru. Este vorba de Adrian Tîrzioru, Andrei Olariu, Gabriel Burlacu (toţi de la CSU Suceava) şi Tiberius Moldovanu de la CS Vaslui. În afara lor, în Liga Naţională la handbal masculin mai sunt jucători plecaţi de la LSP Botoşani şi care acum evoluează pentru formaţii precum AHC Turda sau CSM Bucureşti.

handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-35 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-34 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-33 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-32 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-31 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-30 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-29 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-28 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-27 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-26 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-25 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-24 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-23 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-22 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-21 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-20 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-19 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-18 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-17 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-16 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-15 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-14 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-13 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-12 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-11 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-10 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-9 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-8 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-7 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-6 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-5 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-4 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-3 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-2 handbal-hcm-suceava-cs-vaslui-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad