Connect with us

Sport

Astăzi, ora 18.00, Sala Polivalentă Elisabeta Lipă: Derby-ul Moldovei la handbal se joacă la Botoşani

Published

on

Sala Polivalenta Elisabeta Lipa Botosani (16)

CSM Suceava şi HC Vaslui se vor înfrunta astăzi, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoşani. Partida a fost programată la Botoşani deoarece sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a intrat în reparaţii.

Potrivit GazetaSV, pentru meciul de astăzi, conducerea universitarilor pune gratis la dispozitia suporterilor doua mijloace de transport pentru deplasarea la Botosani, unul pentru abonati, iar altul pentru galerie. Intrarea spectatorilor la partida de astăzi va fi gratuita, a anuntat directorul CSU Suceava, Sorin Rata.

Adrian Chirut considera ca gruparea vasluiana porneste ca favorita prin prisma rezultatelor pe care le-a inregistrat in ultima vreme: patru victorii in ultimele patru etape. “La inceputul campionatului credeam ca ne vom bate cu Vasluiul pentru evitarea retrogradarii, iar iata ca adversara noastra de vineri vine dupa patru victorii, un lucru neasteptat. Asadar, prin prisma rezultatelor din ultima vreme, HC Vaslui e favorita. E o echipa cu jucatori care evolueaza de mult timp impreuna, o echipa muncitoare, care nu cedeaza indiferent de scor. Ne asteapta un meci foarte greu, mai ales ca nu jucam acasa. Sper sa nu ne lipseasca prea mult atmosfera din sala LPS. Din acest motiv am pus doua autocare la dispozitia suporterilor. Avem nevoie de ei, sa ne simtim ca acasa. Mi-as dori sa vina si suporteri din Botosani la meci si bineinteles ca tina cu noi. Speram sa fie sala plina”, a declarat antrenorul formatiei sucevene.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad