Connect with us

Evenimente

52 de jandarmi la ,,Zilele municipiului Dorohoi”

Published

on

jandarmi strada

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și liniștea publică la manifestările publice prilejuite de organizarea ,,Zilelor municipiului Dorohoi”, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie a.c.

În cele trei zile, 52 de jandarmi vor acționa pentru desfășurarea în condiții civilizate a activităților, identificarea grupurilor de persoane care au intenția de a tulbura ordinea și liniștea publică, prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Jandarmii vor fi sprijiniți de efective de poliție, pompieri și poliție locală, cu atribuții în fluidizarea traficului rutier și pietonal, limitarea și stingerea eventualelor incendii.

În total, peste 90 de lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi alături de cetățeni în zona Sălii Polivalente și a piscinei semi-olimpice din localitate , prin măsurile luate urmărindu-se respectarea legislației în vigoare și crearea unui cadru de siguranță.

Recomandăm participanților să adopte un comportament civilizat, să aibă grijă de bunurile personale, să evite discuțiile în contradictoriu cu persoanele aflate sub influența băuturilor alcoolice, iar în cazul în care au loc incidente, să solicite intervenția forțelor de ordine, în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad