Connect with us

Economic

O mare companie din Botoşani pregăteşte o investiţie privată de 40 de milioane de euro

Published

on

milioane-de-euro-foto-ziuaveche-ro

Judeţul Botoşani nu are o economie cu care se poate lăuda dar are în schimb câteva companii private care au reuşit să devină jucători importanţi pe piaţa din România, care au implementat proiecte mari şi care acum se pregătesc să demareze investiţii de zeci de milioane de euro, investiţii finanţate de bănci importante din Europa.

După finalizarea a patru mari proiecte de termoficare, la Botoşani, Bacău, Iaşi şi Oradea, compania Elsaco pregăteşte o investiţie privată de aproximativ 40 de milioane de euro. Omul de afaceri Valeriu Iftime, preşedintele CA al Elsaco, ne-a spus că este în discuţii avansate cu reprezenţii a două primării din România în vederea preluării sistemului de termoficare şi realizarea unei investiţii private.

valeriuiftime birou920

“Am finalizat toate marile proiecte cu fonduri europene iar în momentul de faţa aşteptăm proiectele pe noua sesiune. De asemenea, suntem în discuţii avansate pentru o investiţie privată de aproximativ 40 de milioane de euro. Am avut discuţii şi cu cele mai mari bănci din Europa care sunt dispuse să ne finanţeze. Deocamdată nu pot spune mai multe dar sunt şanse să se concretizeze”, ne-a spus omul de afaceri Valeriu Iftime.

Compania Elsaco a mai avut o tentativă de a prelua sistemul de termoficare din municipiul Suceava şi de a realiza o investiţie de ordinul zecilor de milioane de euro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad