Connect with us

Sport

11 medalii cucerite de botoşăneni la Campionatul Balcanic de Taekwondo – GALERIE FOTO

Published

on

brilliant-taekwondo-campionatul-balcanic5

În acest weekend, Federația Română de Taekwondo WTF a participat la a XVIII-a ediție a Campionatului Balcanic de Taekwondo WTF, unde s-au desfasurat probele de Kyorugi și Poomsae. Din lotul național care a făcut deplasarea în localitatea Dupnitsa din Bulgaria, au facut parte și 6 sportivi și 2 tehnicieni din cadrul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club.

Sportivii din cadrul acestui club botoșănean, ce au reprezentat România sunt următorii : Gabriel DÎRVARIU, Mario TOFAN, George HOBJILĂ, Andrei ANDRUȘ, Denis MATEI și Diana MATEI,fiind coordonați de tehnicienii Denis MATEI și Paul MATEI.

Aceștia au reușit să obțină 11 medalii și au avut un rol important în obținerea locului III pe echipe a României la categoria Poomsae. Medaliații sunt după cum urmează :

  • Locul I : Mario TOFAN;
  • Locul II : Diana MATEI (2), Gabriel DÎRVARIU, Andrei ANDRUȘ,Mario TOFAN și Denis MATEI;
  • Locul III : Andrei ANDRUȘ, Diana MATEI, Mario TOFAN și Denis MATEI.

Sportivul George Hobjilă a obținut locul V, oprindu-se în sferturi în fața campionului categoriei juniori +78 kg.

„Sunt foarte mândru de performanțele obținute și de dăruirea pentru realizarea obiectivului propus, așteptările noastre fiind cu mult depășite. Suntem mândri că suntem români, suntem mândri că suntem botoșăneni.” a declarat cu privire la această performanță, președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan în Taekwondo.

brilliant-taekwondo4 brilliant-taekwondo brilliant-taekwondo-campionatul-balcanic3 brilliant-taekwondo-campionatul-balcanic2 brilliant-taekwondo-campionatul-balcanic1 brilliant-taekwondo-campionatul-balcanic

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )