Connect with us

Evenimente

Casă distrustă, parţial, într-un incendiu, la Chişcăreni: Cauza probabilă de incendiu o constituie acţiunea intenţionată

O familie din satul Chişcăreni, oraşul Săveni, a fost păgubită de foc de cca. 25.000 de lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse într-un incendiu produs, duminică după-amiază, la o anexă. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi la o parte din acoperişul casei. Totodată, exista pericolul ca incendiul să se propage la bunurile din interior, dar şi la alte anexe din gospodărie.

Distribuie pe:

Published

on

incendiu30sept (6)

O  familie din satul Chişcăreni, oraşul Săveni, a fost păgubită de foc de cca. 25.000 de lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse într-un incendiu produs, duminică după-amiază, la o anexă. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi la o parte din acoperişul casei.  Totodată, exista pericolul ca incendiul să se propage la bunurile din interior, dar şi la alte anexe din gospodărie.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 16.00. La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu două autospeciale.

Intervenţia a durat mai bine de două ore, fiind salvate bunuri materiale în valoare de cca. 100.000 de lei.  Cauza probabilă de incendiu o constituie acţiunea intenţionată.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad