Connect with us

stiri

Un primar din judeţul Botoşani şi-a lăsat costumul, şi-a luat maşina personală şi a pornit la colectat gunoiul din comună alături de alte 150 de persoane GALERIE FOTO

Published

on

dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-9

Primăria comunei Dîngeni a răspuns afirmativ la propunerea de a se implica în campania Let’s Do It iar în cursul zilei de astăzi peste 150 de persoane, începând de la copii şi până la pensionari, s-au mobilizat şi au colectat deşeurile aruncate pe străzi sau în alte locuri publice.

La această acţiune a fost prezent şi primarul Cătălin Rotundu. Acesta şi-a lăsat costumul, s-a îmbrăcat în ţinută sport, şi-a luat maşina personală şi a pornit prin sate pentru a colecta sacii cu gunoi. În acelaşi timp, el a vizitat şi unele şantiere din comună unde muncitorii lucrau.

“Între 150 şi 200 de persoane au participat la această acţiune. Au fost elevi, cadre didactice şi funcţionari din primărie. În comuna Dîngeni nu se face doar curăţenie ci se continuă şi lucrările la infrastructură, apă, canalizare, extinderi de drumuri. Singurele lucrări care au stagnat din luna iunie sunt cele derulate împreună cu Consiliul Judeţean şi Nova Apaserv. Deşi ne aflăm într-o situaţie critic în ceea ce priveste apa, lucrările au stagnat. Din câte am înţeles şi de la ceilalţi colegi, lucrările derulate de Consiliul Judeţean şi instituţiile subordinate au stagnat. Sperăm să reinte în normal şi să nu interpretăm ca o pedeapsă pe care o merităm noi cei care avem o altă culoare politică. Acest blocaj ne încurcă. Nu se pot începe lucrările la unele drumuri atâta timp cât conductele de apă nu sunt montate. Conductele sunt aduse în comună şi lăsate pe marginea şoselei de circa două luni de zile”, ne-a spus Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni.

dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-1 dingeni-saci-gunoi-4 dingeni-saci-gunoi-3 dingeni-saci-gunoi-2 dingeni-saci-gunoi-1 dingeni-lucrari-drumuri-8 dingeni-lucrari-drumuri-7 dingeni-lucrari-drumuri-6 dingeni-lucrari-drumuri-5 dingeni-lucrari-drumuri-4 dingeni-lucrari-drumuri-3 dingeni-lucrari-drumuri-2 dingeni-lucrari-drumuri-1 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-24 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-23 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-22 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-21 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-20 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-19 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-18 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-17 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-16 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-15 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-14 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-13 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-12 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-11 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-10 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-9 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-8 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-7 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-6 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-5 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-4 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-3 dingeni-lets-do-it-catalin-rotundu-campanie-stragere-deseuri-2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad