Connect with us

stiri

CSU Craiova – FC Botoşani. Gh. Mulţescu: Îmi place stilul lui Leo Grozavu, face o treabă extraordinară la Botoșani. Nu este întâmplător că sunt pe locul 3

Published

on

multescu

Antrenorul principal al CSU Craiova se aşteaptă la un meci spectaculos şi l-a lăudat pe tehnicianul Leo Grozavu pentru ceea ce a reuşit să facă la Botoşani.

Potrivit siteului oficial al clubului CSU Craiova, Gheorghe Mulţescu este mulţumit de jocul echipei sale şi de faptul că are la dispoziţie un nucleu de jucători care joacă de mai mult timp împreună.

„Venim după un meci în care am dus jocul ofensiv la maxim, mai puțin eficacitatea. Într-o perioadă în care fotbalul nu mai respectă vreo regulă, cu meciuri în care se face diferența dintr-un gol din foarfecă sau o pune arbitrul pe var, în vreme ce noi muncim precum Sisif, o luăm iar și iar de la capăt… Nu mai există logică în fotbal, ci doar învingători și învinși. Mâine vom întâlni cea mai puternică și cea mai în formă echipă a campionatului. Care realizează o tranziție eficientă și rapidă. Îmi place stilul lui Leo Grozavu, face o treabă extraordinară la Botoșani. Nu este întâmplător că sunt pe locul 3. Va fi o încleștare de forțe. Iar cei mai preciși și care vor face mai puține greșeli vor câștiga.

Eu sper și la locul 1, dar trebuie să privesc realist. Sincer, speram să fim pe undeva pe podium, pe 3. Poziția secundă este mai mult decât am crezut, dar mai puțin decât se putea realiza, având în vedere ce puncte s-au pierdut. Am avut în mână cel puțin un punct cu Pandurii și trei la Timișoara. Puteam fi noi deasupra Stelei acum. Mă bucură faptul că rezultatele au fost susținute de jocul bun. Un alt câștig îl reprezintă faptul că în ultima perioadă s-a consolidat un nucleu de 7-8 jucători, s-au creat astfel relații de joc, automatisme“, a declarat Gheorghe Mulţescu.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad