Connect with us

stiri

CSU Craiova – FC Botoşani 1-0. Arbitrul Marcel Bârsan a decis soarta meciului

Published

on

fc botosani - csu craiova (4)

 

FC Botoşani a pierdut la limită partida de la Craiova, în care a jucat mai bine de o repriză cu un om în minus după eliminarea lui Bordeianu. Centralul Marcel Bârsan a avut un rol important la victoria oltenilor. El a judecat diferit mai multe faze asemănătoare, a sancţionat intrările dure ale botoşănenilor dar a trecut cu vederea atacurile cu talpa ale oltenilor.

FC Botoşani a început bine partida şi a încercat să impună ritmul jocului. Cu toate acestea, ocaziile au lipsit deoarece niciuna dintre formaţii nu doreşte să rişte ci preferă să ţină mingea cât mai departe de propria poartă. Primul şut pe poartă a venit abia în minutul 20 când Ivan a trimis slab iar Iliev nu a avut nicio problemă în a prinde mingea.

În minutul 25, oltenii au prima ocazie importantă de gol dar Măzărache nu reuşeşte să reia pe poartă din interiorul careului. După câteva minue bune ale oltenilor, meciul redevine unul de luptă şi fără acţiuni la cele două porţi.

În minutul 38 Mihai Bordeianu este eliminat de centralul partidei. Zlatinski intră prin alunecare, Bordeianu îl calcă, fără intenţie, pe fotbalul Craiovei şi vede direct cartonaşul roşu. Cinci minute mai târziu, CSU Craiova deschide scorul prin Băluţă după o gafă a lui Miron.

Imediat după revenirea jucătorilor de la vestiare, Leo Grozavu a vrut să facă o schimbare dar arbitrul de rezervă nu i-a permis lui Mihai Roman să intre pe teren. După o discuţie între Anton Heleşteanu şi arbitrul Marcel Bârsan, s-a permis efectuarea schimbării.

Repriza secundă începe cu oltenii în atac iar în minutul 52 Ivan are şansa de a majora scorul dar trimite pe lângă poarta lui Iliev. FC Botoşani are şansa de a egala în minutul 76 dar Elek şutează mult peste poartă. Două minute mai târziu, Iliev îşi salvează echipa la şutul lui Rocha.

În minutul 82, Surugiu scapă pe contraatac dar şutează în plasa laterală a porţii apărare de Iliev. Pe finalul partidei, FC Botoşani încearcă egalarea iar Craiova se apără şi încearcă să joace pe contraatac dar scorul rămâne nemodificat iar oltenii îşi menţin locul doi.

CS U Craiova: Calancea – Vătăjelu, Acka (56 Keluc), Popov (80 Surugiu), Briceag – Rocha, Zlatinski, Băluţă – Ivan, Măzărache (67 Bancu), Gustavo Vagenin
Rezerve: Popescu, Keluc, Surugiu, Do Rosario, Manea, Vlădoiu, Bancu
FC Botoşani: Iliev – Patache, Miron, Burcă, Muşat – Bordeianu, Vaşvari, Barbosa (46 Roman) – Golofca (76 Herghelegiu), Astafei (56 Elek), Istvan Fulop
Rezerve: Albuţ, Elek, Cucu, Greu, Herghelegiu, Roman, Popovici

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad