Connect with us

stiri

Liberalii s-au adunat la sediul partidului pentru a tăia opt persoane de pe lista pentru alegerile parlamentare GALERIE FOTO

Published

on

pnl-sedinta-4

Cătălin Flutur, preşedintele PNL Botoşani, parlamentarii Viorel Grigoraş, Costel Şoptică, Verginel Gireadă şi Cristian Roman, mai mulţi primari liberali şi membri cu funcţii în partid s-au adunat astăzi la ora 14.00 pentru decide lista de 14 candidaţi pentru alegerile parlamentare.

În total s-au înscris 22 de liberali în cursa pentru locurile pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie iar astăzi, Comitetul Executiv Judeţean va elimina opt dintre ei urmând Delegaţia Permanentă să decidă care dintre cei 14 rămaşi vor fi incluşi pe locurile eligibile.

La şedinţă a venit şi omul de afaceri Dumitru Balan dar acesta a plecat după numai câteva minute deoarece el nu face parte din CJEX şi nu are drept de vot.

pnl-sedinta-12 pnl-sedinta-11 pnl-sedinta-10 pnl-sedinta-9 pnl-sedinta-8 pnl-sedinta-7 pnl-sedinta-6 pnl-sedinta-5 pnl-sedinta-4 pnl-sedinta-3 pnl-sedinta-2 pnl-sedinta-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad