Connect with us

stiri

Dumitru Balan: „M-am înscris în 1990 în PNL, nu m-am retras niciodată”

Published

on

dumitru-balan

Omul de afaceri Dumitru Balan, administratorul firmei de maxi-taxi din municipiul Botoşani, a fost surpriza de pe lista liberalilor pentru alegerile parlamentare. În momentul în care şi-a depus cererea prin care îşi manifesta intenţia de a candida la alegerile din decembrie, au apărut tot felul de comentarii că ar avea acest drept deoarece nu are vechime în partid.

Dumitru Balan susţine că este membru PNL din 1990 dar nu a fost activ, nu a participat la şedinţele partidului şi nici nu s-a implicat în campaniile electorale. Mai mult, el nu se consideră a fi un om politic dar spune că experienţa acumulată în business vrea să o valorifice şi să schimbe ceea ce nu funcţionează.

„M-am înscris în 1990 în PNL, când s-a înfiinţat partidul. Nu m-am retras niciodată. Nu am fost membru activ dar am avut în permanenţă gândire liberală. Eu nu am fost la şedinţele PNL-ului, nu am discutat cu membrii partidului şi cu primarii pentru a beneficia de susţinere. Sunt o pată de culoare, am notorietate. Ştiu că lumea nu prea acceptă oamenii politici şi eu nu mă consider un om politic. Eu provin din viaţa reală. Am luat un business de la zero şi am ajuns în top. Circulă vreo trei milioane de călători într-un an de zile cu maşinile mele. Am pus o cerere pentru intenţia de a candida, m-am dus din convingere. Dacă nu câştig, nu e niciun fel de problemă. Nu vreau funcţii de secretar de stat sau director pe la vreo instituţie. Vreau să fac ceva dacă se poate”, ne-a spus Dumitru Balan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad