Connect with us

stiri

Cătălin Rotundu: Vom fi capabili sa aplicăm condiţiile statutare de etică şi moralitate

Published

on

catalin rotundu pnl

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, a intrat în bătălia internă din PNL pentru locurile eligibile la alegerile parlamentare. După Comitetul Judeţean Executiv al PNL, care a avut loc astăzi după amiază, Cătălin Rotundu şi-a mărit şansele de a prinde un loc eligibil pe lista liberalilor pentru Camera Deputaţilor.

La scurt timp după ce a obţinut maxim de voturi, Cătălin Rotundu a postat un mesaj pe pagina personal de facebook.

“Felicitari membrilor Comitetului Judetean Executiv al PNL pentru modul democrat prin care au inteles sa-si exprime votul politic de sustinere a candidatilor pentru functiile parlamentare ! Dialogul , intelepciunea si profesionalismul sunt calitati a unei organizatii finctionale si valoroase . Dincolo de competitie interna exista o competitie a responsabilitatii fata de electorat, competitie care trebuie desfasurata in conditii de recredibilizare a clasei politice . Astazi am parcurs un prim pas inspre progres . Pe 1 octombrie , in Comitetul de Coordonate Judetian , consider ca vom fi capabili sa aplicam si conditiile statutare de etica si moralitate. 
Multumesc colegilor din partid pentru numarul maxim de voturi pe care l-am primit astazi si pentru faptul ca au inteles sa sustina un primar in functie care sa poata reprezenta in cunostinta de cauza nevoile comunitatilor din teritoriu . Acest vot ma onoreaza , dar ma si obliga sa fiu mult mai serios si implicat !
Multumesc organizatiilor locale si tuturor alesilor locali !
Dorim o campanie civilizata si este necesar sa fim responsabili pentru a fi credibili !”, a postat Cătălin Rotundu pe facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )