Connect with us

stiri

15 membri PNL Botoşani au rămas în cursa pentru Parlament. VEZI LISTA COMPLETĂ

Published

on

pnl-sedinta-10

Deşi iniţial au anunţat că din 22 de candidaţi vor rămâne 14, până la urmă Comitetul Judeţean Executiv al PNL Botoşani a decis ca lista care va ajunge la vot în Delegaţia Permanentă să fie de 15 membri. Decizia de astăzi urmează a fi validată marţi în Biroul Politic Judeţean când se va stabili şi modalitatea de vot în Delegaţia Permanentă.

Lista celor 15 liberali:

 1. Costel Şoptică
 2. Cristian Achiţei
 3. Verginel Gireadă
 4. Cristian Roman
 5. Viorel Grigoraş
 6. Gabriel Alexandru
 7. Mirela Saucă
 8. Cătălin Rotundu
 9. Constantin Bursuc
 10. Cozminschi Eduard
 11. Stelică Iacob Strugaru
 12. Cătălina Lupaşcu
 13. Maxim Marcel
 14. Poclid Adrian
 15. Popescu Cornel

Potrivit unui membru PNL, maxim de voturi au obţinut Gabriel Alecsadru, Viorel Grigoraş, Adrian Poclid, Corneliu Popescu, Cristian Roman, Cătălin Rotundu şi Mirela Saucă. 

ŞTIREA INIŢIALĂ. Cătălin Flutur, preşedintele PNL Botoşani, parlamentarii Viorel Grigoraş, Costel Şoptică, Verginel Gireadă şi Cristian Roman, mai mulţi primari liberali şi membri cu funcţii în partid s-au adunat astăzi la ora 14.00 pentru decide lista de 14 candidaţi pentru alegerile parlamentare.

În total s-au înscris 22 de liberali în cursa pentru locurile pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din decembrie iar astăzi, Comitetul Executiv Judeţean va elimina opt dintre ei urmând Delegaţia Permanentă să decidă care dintre cei 14 rămaşi vor fi incluşi pe locurile eligibile.

La şedinţă a venit şi omul de afaceri Dumitru Balan dar acesta a plecat după numai câteva minute deoarece el nu face parte din CJEX şi nu are drept de vot.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad