Connect with us

stiri

UPDATE. Jocuri de culise în PNL. „A trădat partidul ca să-şi asigure el un loc eligibil”. VEZI REACŢIA DEPUTATULUI GIREADĂ

Published

on

pnl gireada grigoras soptica

Liberalii botoşăneni mai au aproximativ o săptămână la dispoziţie pentru a-şi stabili listele pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Pe ultima sută de metri, unii dintre posibilii candidaţi bat judeţul în lung şi în lat, se întâlnesc cu primarii şi viceprimarii, cu membrii de partid, fac promisiuni peste promisiuni şi încearcă să-şi atragă cât mai mulţi susţinători.

Mare parte dintre liberali au fost politicoşi cu toţi pretendenţii la funcţiile de deputaţi ori senatori. Fiecare candidatat venit să ceară susţinere de la primarul X sau a liberalul Y, a plecat cu o promisiune. Problema e că primarul X sau liberalul Y a promis tuturor susţinere iar domnii care deja se şi văd pe locurile eligibile ar putea avea o mare surpriză. Unul dintre membrii vechiului PNL îşi exprima zilele trecute nemulţumirea că liberalii au fost trădaţi chiar de către liderul lor.

„Vechiul PNL nu mai există. Acum conduce PDL-ul şi Forţa Civică. Şoptică s-a luptat să fie copreşedinte iar după alegerile locale a trădat partidul ca să-şi asigure el un loc eligibil pe listă şi nu îl mai interesează de ceilalţi. Unii vor avea o mare surpriză. Primarii liberali le-au spus că îi susţin dar unii precum Şoptică sau Gireadă vor avea o mare surpriză. Primarii PDL nu îi vor vota. PDL-iştii sunt mai bine organizaţi şi deja ştiu ce au de făcut. Liberalii vor avea cel mult un parlamentar. Restul vor fi de la PDL şi FC”, ne-a spus unul dintre membrii PNL.

Rămâne de văzut cât de mult va conta votul liberalilor din judeţul Botoşani şi dacă decizia lor va fi respectată de către conducerea centrală a partidului. Se vehiculează că liberalii de la Bucureşti ar avea deja unele persoane pe lista neagră şi că aceste persoane nu vor candida indiferent de rezultatul votului din delegaţia permanentă.

UPDATE. Deputatul PNL Verginel Gireadă a reacţionat şi susţine că vechiul PNL nu este de vânzare. În plus, el a cerut tuturor membrilor nemulţumiţi să vină la partid pentru a clarifica lucrurile.

„E o tâmpenie. Nu există aşa ceva. Dacă e bărbat, să o spună în faţă. Cum spune Gireadă. Ori ne asumăm, ori nu ne asumăm. Vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri. Aşa şi ăştia. Acum nu mai discutăm de vechiul PNL ci de PNL. Competiţie este şi va fi în partid iar cei care pierd nu trebuie să se supere. Cei care se mai trezesc vorbind, ar trebui să vină şi să spună ce nu le convine. Partidul nu se vinde şi nu e de vânzare”, a declarat deputatul PNL Verginel Gireadă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad