Connect with us

stiri

Chiajna – FC Botoşani 0-2. L. Grozavu: Ne bucurăm că suntem în partea superioară a clasamentului dar nu ne îmbătăm cu apă rece

Published

on

leo-grozavu

FC Botoşani s-a impus cu 2-0 la Chiajna şi a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii I. În plus, FC Botoşani şi-a consolidat primul loc în clasamentul golurilor marcate, având o medie de două goluri pe meci. Leo Grozavu, antrenorul principal al botoşănenilor, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi dar rămâne realist şi spune că încă nu s-a realizat absolut nimic în acest sezon.

„Am făcut din nou o partidă bună din punct de vedere tactic. Am blocat adversarul în prima repriză când ştiam că are mai multă prospeţime şi poate fi periculos. Ştiam că în a doua repriză putem fi peste ei ca şi şi prospeţime fică, cele două zile în plus de odihnă au contat. Toată lumea ştie că Botoşaniul stă destul de bine la partea fizică. Mă bazam pe acest lucru, ştiam că dacă vom avea răbdare şi nu vom oferi spaţii adversarului, în a doua repriză se va deschide jocul şi putem marca. Toată echipa a făcut un meci bun din punct de vedere tactic, multă dăruire, atitudine bună. Campionatul are încă foarte multe etape de disputat. Ne bucurăm că suntem în partea superioară a clasamentului dar nu ne îmbătăm cu apă rece pentru că este o poziţie provizorie. Trebuie să rămânem concentraţi la etapele care urmează. Avem un lot destul de echilibrat, valoric şi numeric, e normal să mai lăsăm unii jucători care au dus greul, să se odihnească. E bine că avem soluţii. Astăzi am fost inspiraţi, sperăm că vom fi şi în continuare”, a declarat Leo Grozavu la LookTV.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad