Connect with us

stiri

Concordia Chiajna – FC Botoşani. R. Greu: „Cu o atitudine bună putem câştiga la Chiajna”

Published

on

fc-bt-fulop-grozavu-greu

FC Botoşani se va deplasa la Chiajna pentru meciul cu Concordia, programat mâine, începând cu ora 20.30. După înfrângerea de pe teren propriu cu Viitorul, jucătorii FC Botoşani vor să-şi ia revanşa şi să câştige trei puncte la Chiajna.

Mijlocaşul Răzvan Greu susţine că dacă echipa va avea atitudinea din precedentele jocuri, FC Botoşani poate câştiga fără mari probleme cele trei puncte.

razvan-greu„Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă care se apără foarte bine, o echipă omogenă. Dacă intrăm concentraţi, cu o determinare bună şi atitudine, nu o să ne pună nicio problemă. Constantinescu a avut o execuţie superbă dar sper să nu se întâmple şi cu noi. Eu încerc să mă pregătesc cât mai bine şi când voi avea şansa sper să demonstrez. Depinde doar de mine, pot să fac faţă, de asta mă antrenez zi de zi. Avem o echipă bună care joacă fotbal, marcăm goluri multe pentru liga I. Cu o atitudine bună putem câştiga la Chiajna”, a declarat Răzvan Greu.

La fel de optimist este şi Lorand Fulop, un alt tânăr jucător care va fi inclus în lotul pentru partida de la Chiajna.

lorand-fulop„Cu siguranţă va fi un meci dificil dar ne-am pregătit foarte bine săptămâna asta, suntem concentraţi şi sperăm să luăm cele trei puncte. Trebuie să jucăm fotbal ca şi până acum şi nu o să fie probleme. Noi am marcat cele mai multe goluri din campionat până acum şi trebuie să jucăm fotbal şi marcăm goluri în continuare. Sunt pregătit şi aştept meciul”, a afirmat Lorand Fulop.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad