Connect with us

stiri

Concordia Chiajna – FC Botoşani. L. Grozavu: “Avem obligaţia să spălăm din ruşinea de la ultimul joc”

Published

on

leo-grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani aşteaptă de la elevii săi să recupereze puncte pierdute pe teren propriu cu Viitorul. El se aşteaptă la o partidă dificilă la Chiajna dar este optimist că poate obţine toate cele trei puncte puse în joc.

„Nu e o presiune în plus. Dacă suntem consideraţi favoriţi trebuie să ne comportăm ca nişte favoriţi şi avem datoria să facem un joc bun la Chiajna. Nu ne sperie Chiajna. Mă aştept la un meci foarte greu dar şi noi avem obţigaţia să încercăm să scoatem maximum. Am încredere în băieţi şi sunt convins că au trecut deja peste înfrângerea cu Viitorul pentru că noi în general când am intrat într-o perioadă nefastă ne-am remontat rapid.  Cert este că ne va aştepta o partidă dificilă pentru că Chiajna e în revenire de formă, şi ca joc chiar, a obţinut rezultate meritorii, e o echipă cu jucători cu experienţă, cu multă calitate, dar şi noi avem obligaţia să spălăm din ruşinea de la ultimul joc pentru că eu nu m-am aşteptat la o înfrângere şi nici nu cred că am meritat-o”,  a declarat Leo Grozavu, adăugând:

„În această primă jumătate a turului acestei ediţii de campionat s-a demonstrat că nu contează împotriva cărui adversar joci pentru că toate meciurile sunt la fel de grele. În general campionatul este echilibrat şi oricine poate bate pe oricine cum oricine poate cu oricine”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad