Connect with us

stiri

Un fermier botoşănean negociază exportul de produse alimentare în Iran – GALERIE FOTO

Published

on

ionica-nechifor-in-iran-6

Botoşăneanul Ionică Nechifor se află în aceste zile în Iran unde negociază exportul de carne de oaie, carne de vită şi făină de grâu şi porumb. Preşedintele Asociaţiei Moldoovis Botoşani face parte dintr-o delegaţie condusă de Achim Irimescu, ministrul Agriculturii din România.

În cursul zilei de astăzi, Ionică Nechifor a avut o întâlnire la Teheran cu ministrul Agriculturii din Iran, cu responsabilul pe zootehnie din Ministerul Agriculturii şi mai mulţi oameni de afaceri. “Ei sunt impresionaţi de potenţialul pe care îl are România şi ne-au spus că prefer rasa Karakul. Ei vor carne de oaie, carne de bovină, vor un milion de tone de făină de grâu, făină de porumb. Important este să ne organizăm noi în România şi să putem livra cantităţile solicitate de ei”, ne-a spus Ionică Nechifor.

În următoarele zile, fermierul botoşănean va avea întâlniri cu oameni de afaceri iranieni şi foarte probabil aceştia vor veni în România pentru a încheia contracte. De asemenea, vor mai veni delegaţii din Kuweit şi Arabia Saudită.

ionica-nechifor-in-iran-8 ionica-nechifor-in-iran-7 ionica-nechifor-in-iran-6 ionica-nechifor-in-iran-5 ionica-nechifor-in-iran-4 ionica-nechifor-in-iran-3 ionica-nechifor-in-iran-2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad