Connect with us

stiri

Se schimbă vremea! Informare METEO de ploi şi temperaturi scăzute, valabilă până marţi

Published

on

ploaie foto bucurestifm

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, ploi moderate cantitativ, răcire accentuată.
Informarea meteorologică intră în vigoare sâmbătă, 18 septembrie, la ora 18:00 şi rămâne valabilă până marţi, 20 septembrie, la ora 18:00.

În intervalul menţionat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi izolat grindină. Astfel de fenomene se vor semnala în seara zilei de duminică, 18 septembrie şi pe parcursul nopţii de duminică spre luni (18/19 septembrie) în zonele montane şi local în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, apoi în cea mai mare parte a ţării.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în partea de est a teritoriului.

Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că pe parcursul zilei de marţi, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru această dată în toată ţara.

Sursa: REALITATEA.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad