Connect with us

stiri

ATAC la Macaleţi şi Rotaru: „A mers prin judeţ să amendeze numai primarii PNL. Cei de la PSD au gunoi în toată comuna, au gropi clandestine”

Published

on

macaleti, drum dimacheni

Deputatul PNL Verginel Gireadă îi pune la zid pe Costică Macaleşi şi Răzvan Rotaru, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani şi respectiv şeful Gărzii de Mediu Botoşani. Parlamentarul liberal susţine că social democraţii au început o campanie prin care îi sancţionează cu zeci de mii de lei pe primarii PNL şi în acelaşi timp îi protejează pe cei de la PSD.

gireadaverginel512„În ultimul timp s-a creat un monopol la Consiliul Judeţean, toate primăriile din judeţ sunt blocate. Au ajuns la nişte taxe foarte mari. Cum vor suporta oamenii simpli de la ţară care vor trebui să plătească acele sume pe persoană? Ei nu au gunoi. E grav că s-a ajuns în această situaţie. Avem o singură firmă în piaţă şi s-a creat monopol. Ajungem să plătim la gunoi nişte preţuri mai mari ca la energia electrică. Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean nu ştie să gestioneze această problemă. Răzvan Rotaru, copilul de suflet al unei persoane de la judeţ, a mers prin judeţ să amendeze numai primarii PNL. Cei de la PSD au gunoi în toată comuna, au gropi clandestine… Ei au avut grijă să nu fie amendaţi decât cei de la PNL”, a declarat Verginel Gireadă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad