Connect with us

stiri

VIDEO. FC Botoşani – Viitorul 1-2. Leo Grozavu: „Am umplut găleata cu lapte la Iaşi iar astăzi i-am dat cu piciorul. Ăştia suntem românii, ca mentalitate. Cât plăteşti atâta ai”

Published

on

leo grozavu

Leo Grozavu pune eşecul în faţa Viitorului pe seama faptului că elevii săi au fost mult prea euforici după victoria de la Iaşi. El este nemulţumit de modul cum au început Astafei&Co partida dar în acelaşi timp a reamintit o problemă a formaţiei botoşănene şi anume lipsa de valoare a fotbaliştilor.

„Ne-am creat multe situaţii de a marca dar din păcate, neispiraţia, calitatea, ne-au lipsit în această seară şi ne-au privat de un rezultat care ne stătea la îndemână. Cât am jucat 11 contra 11, nu cred că Viitorul ne-a fost superiori. Era norma ca acea eliminare să facă diferenţa. Chiar şi la 10 contra 11 am avut o ocazie foarte mare.

Nu pot fi fericit. Sunt jucători mai mari care fac asemenea greşeli, în competiţii europene. Sunt momente în timpul jocului în care lipsa lor de concentrare sau scânteia aia a nebuniei îi loveşte şi nu iau cele mai bune decizii. E păcat pentru că e un jucător de echipă naţională, tânăr. Acea fază nu comporta să ia al doilea cartonaş galben.

Înainte jocului le-am spus băieţilor: Astăzi trebuie să jucăm şi contra arbitrilor. Cunoşteam, ştiu, e a nu ştiu câta oară. Nu vreau să comentez arbitrajul.

Cât plăteşti atâta ai. În momentul în care îţi pleacă jucători valoroşi e foarte greu să-i înlocuieşti cu alţii la fel de valoroşi şi cu salarii mult mai mici. Diferenţa se face la calitate. Am avut multe situaţii iar un jucător valoros ar fi transformat în gol măcar una dintre aceste situaţii iar acum nu mai vorbeam aşa. Ăştia suntem, mergem înainte. Păcat că am umplut găleata cu lapte la Iaşi iar astăzi i-am dat cu piciorul. Ăştia suntem românii, ca mentalitate.

Nici în joc nu am intrat foarte bine. A fost o anumită stare de relaxare după meciul de la Iaşi. Toată lumea a fost mult prea euforică. Cât aş fi eu de dulău, nu pot numai biciul, biciul, biciul… Am simţit ceva dar ce să faci? Nu poţi să-i omori în fiecare zi. Ăştia suntem. Ei trebuie să conştientizeze că dacă nu-şi schimbă mentalitatea o să rămână la nivelul ăsta. Noi a trebuit să luăm gol ca să ne revenim. De la jocul cu Iaşi a fost o stare de euforie care nu a putut fi stăpânită şi care se întâmplă la echipele mici. Nu pot să-şi stăpânească starea de euforie şi imediat sunt aduse cu picioarele pe pământ. La Chiajna o să aibă altă reacţie echipa.

Vom rămâne murături în continuare. Dacă nu schimbăm ceva la bază, dacă nu producem, nu semănăm ceva, nu ai cum să culegi. Când ne prezentă în competiţiile europene, la meciurile echipei naţionale, nu avem cum să… Am anunţat mai demult apocalipsa. Se apropie uşor. O să fie lipsă de calitate totală la prima ligă. Când plăteşti puţin, nu ai cum să plăteşti calitate. Din spate nu vine nimic. Singura speranţă a noastră cu copiii dar din păcate ce vine din spate nu prea are calitate. Nu sunt eu profetul. Întrebaţi corifeii, Lucescu, Hagi”, a spus Leo Grozavu la conferinţa de presă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad