Connect with us

stiri

O agenţie de turism din Suceava oferă consultanţă turistică gratuită firmelor şi instituţiilor publice din Botoşani

Published

on

aeroport Suceava (20)

Agenția de turism CAMPION TOUR din Suceava a început din acest an să ofere consultanţă turistică gratuită la biroul firmelor şi instituţiilor din Municipiul Suceava, iar începând cu luna septembrie, îşi va dedica o bună parte din resurse pentru a asigura servicii turistice personalizate inclusiv pentru firmele şi instituţiile publice din Botoşani.

Întrucât ştim că în afaceri şi în administraţie timpul este extrem de prețios, am ales să venim în întâmpinare cu un serviciu menit să elimine timpul pierdut de către administratorii sau angajaţii firmelor şi instituţiilor cu deplasarea la sediul unei agenţii de turism. Dacă în Suceava asigurăm şi consultanţă turistică la sediul firmelor, în Botoşani încercăm să ne dedicăm din ce în mai mult consultanţei telefonice şi prin e-mail. Firmele sau instituţiile interesate de serviciile noastre nu trebuie decât să ne contacteze telefonic (0330 803 110) sau prin e-mail (info@campiontour.ro) iar un consultant Campion Tour le va sta la dispozie cu cele mai avizate informații de călătorie şi suport24/7. Clientul nostru corporate va ţine legătura în permanenţă cu acelaşi consultant de la momentul ofertării până la momentul încheierii călătoriei” declarăreprezentanţii agenţiei Campion Tour.

Printre serviciile incluse în acest concept se numără: rezervări bilete avion pentru curse de linie și low-cost, rezervări hoteliere în țară și străinătate, servicii rent-a-car, transferuri private la/de la aeroport în orice ţară, emitere asigurări de călătorie (medicale, de bagaje sau STORNO), rezervări bilete de tren pentru curse interne și/sau externe, servicii VIP, programe INCENTIVES și TEAM-BUILDING.

Agenţia noastră îşi propune să se dedice din ce în mai mult segmentului corporate din Botoşani. De aceea încercăm în permanenţă să venim în întâmpinarea necesităţilor de călătorie ale firmelor de orice tip sau chiar a instituţiilor publice. Astfel că, pe lângă serviciul clasic de consultanţă, agenţia se obligă să livreze la sediul clientului persoană juridică şi documentele de călătorie (vouchere, bilete de avion), respectiv factura şi contractul cadru de comercializare a serviciilor turistice”, subliniază reprezentanţii agenţiei de turism.

Pentru detalii suplimentare, accesați http://campiontour.biz

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad