Connect with us

stiri

Leo Grozavu: “În două-trei etape se poate rupe clasamentul”

Published

on

FC Botosani - Steaua 0-2 (52)

FC Botoşani este pe locul doi după şapte etape iar suporterii botoşăneni încep să-şi facă tot felul de calcule pentru play-off. Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani estimează că în două-trei etape câteva echipe din fruntea clasamentului se vor desprinde.

„Ţinând cont de faptul că am ajuns la jumătatea turului de campionat, cele trei puncte puse în joc în meciul cu Viitorul au o greutate enormă pentru că, odată ajuns la jumătate poţi vedea în ce parte a clasamentului te situezi la finalul turului. Din acest punct de vedere este important pentru că după şase-şapte etape începe să se aşeze campionatul şi în acest moment se poate rupe. Unele echipe pot evada iar altele rămân într-o zonă mai periculoasă. Prea puţine sunt cele de mijloc. E prematur dar în două-trei etape se poate rupe clasamentul” , a declarat Leo Grozavu, adăugând:

„Nu am făcut calcule să spun cu câte puncte m-aş mulţumi la finalul turului. Campionatul încă este lung. Ne dorim să câştigăm fiecare joc şi cât este omeneşte posibil vom încerca. A trecut abia un sfert din el şi sunt foarte multe puncte puse în joc. O suită de meciuri te duce sus cum o suită de meciuri fără rezultate pozitive te coboară foarte mult în zona periculoasă. Noi ne dorim să rămânem într-o zonă liniştită”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad