Connect with us

stiri

FC Botoşani – Viitorul. Leo Grozavu: “Mai mult ca sigur lumea care va veni la stadion va asista la un spectacol frumos. Ultimele partide directe de la Botoşani au fost cu multe goluri”

Published

on

leo grozavu1

În Liga I, FC Botoşani şi Viitorul s-au întâlnit de trei ori până acum şi niciodată nu s-au marcat mai puţin de patru goluri. Prima confruntare s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea botoşănenilor după care au urmat două rezultate de egalitate, 4-4 şi 2-2.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, se aşteaptă ca partida de mâine după amiază să fie la fel de spectaculoasă dar speră ca elevii săi să nu mai încaseze goluri.

„Meciul cu Viitorul este foarte important pentru noi, cum sunt de altfel toate celelalte jocuri din campionat. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, joacă de mult timp împreună o echipă omogenă, cu jucători foarte tineri şi în acelaşi timp foarte valoroşi, cu un antrenor care şi-a pus amprenta foarte mult pe această echipă. Vom încerca să ne apropiem victoria. Ultimele partide directe de la Botoşani s-au terminat cu rezultate de egalitate dar au fost partide cu multe goluri, aşa că mai mult ca sigur lumea care va veni la stadion va asista la un spectacol frumos. Să sperăm că la final, rezultatul va fi în favoarea noastră”, a declarat Leo Grozavu, adăugând:

„Mi-aş dori să nu luăm nici măcar un gol. Sunt convins că spectacolul nu va avea de suferit chiar dacă partida se va încheia cu puţine goluri pentru că sunt două echipe care încearcă să-şi impună filosofia, jocul, să joace pe atac. Echipa mai bine organizată, echipa mai inspirată va câştiga”.

Leo Grozavu a colaborat o perioadă scurtă de timp cu Gheorghe Hagi la Academia de la Constanţa iar înaintea meciului de mâine, cei doi s-au întrecut în laude unul la adresa celuilalt.

„Am un respect deosebit pentru domnul Gică Hagi, pentru ceea ce a fost el ca mare jucător şi nu în ultimul rând pentru ceea ce însemană în momentul de faţă ca om de fotbal. Nu ştiu dacă Hagi m-a complimentat. Este în momentul de faţă o realitate pentru că nu am făcut-o eu neapărat. Băieţii sunt artizanii principali, ei au reuşit să strângă toate punctele din clasament şi meritele sunt în totalitate ale lor. Ei prin munca lor au ajuns pe locul doi. Noi ceilalţi care suntem pe lângă ei încercăm să-i sprijinim, să-i motivăm şi să-i antrenăm”, a mai declarat Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botoşani şi Viitorul se va disputa mâine pe stadionul Municipal, începând cu ora 18.00, preţul biletelor fiind 20 de lei la tribune şi 10 lei la peluze.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad