Connect with us

stiri

Botoşani. Minoră de 16 ani în stare de ebrietate şi cu comportament agresiv

Published

on

minora-beata

Seara zilei de 14.09.2016 orele 20.10, un echipaj al Poliţiei Locale Botoşani, aflată în patrulare, a identificat în staţia de transport local de pe strada Primăverii intersecţie cu Octav Onicescu, pe minora F. Maria, în vârstă de 16 ani, din localitatea Bădiuţi .

Comportamentul agresiv, vocabularul trivial şi vestimentaţia sumară au atras atenţia poliţiştilor locali şi indignarea cetăţenilor din zona.

A fost solicitată intervenţia de specialitate a echipajului UPU, care sosind la faţa locului au condus minora la spitalul de copii, pentru acordarea îngrijirilor necesare.

În ultima perioadă ne confruntam tot mai des cu situaţii în care minorii sunt victime sigure ale consumului de alcool , sau substanţe cu efecte psihoactiv, dar acest caz a uimit pe toţi cei care au putut asista la scena prezentată de minoră, aspect şi atitudine şi vocabular.

La acea oră copii de vârsta ei pregăteau ghiozdanul pentru a doua zi, iar ea se pregătea să urmeze o cură de dezalcoolizare, aflându-se în stare comatoasă.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad