Connect with us

stiri

Se întâmplă în judeţul Botoşani. Peste 100 de persoane rănite la muncile agricole

Muncile agricole de toamna fac tot mai multe victime la Botosani. Zeci de botosaneni au ajuns de la culesul roadelor si depozitarea lor direct pe patul de spital. Acestia fie au cazut de la inaltime, ori s-au ales cu plagi serioase in timp ce taiau porumbul si intr-o clipa de neatentie au nimerit in membre.

Distribuie pe:

Published

on

upu spital fracturi (8)

Muncile agricole de toamna fac tot mai multe victime la Botosani. Zeci de botosaneni au ajuns de la culesul roadelor si depozitarea lor  direct pe patul de spital. Acestia fie au cazut de la inaltime, ori s-au ales cu plagi serioase in timp ce taiau porumbul si intr-o clipa de neatentie au nimerit in membre.

Altii au avut nevoie de ingrijire medicala, dupa ce s-au lovit manipuland utilaje agricole, iar unele gospodine s-au ranit in timp ce preparau bunatatile pentru sezonul rece.

In total, in urgenta s-au inregistrat 104 cazuri si spun medicii, este abia inceputul in acest sezon.

“Doua persoane au suferit arsuri si au fost internate in spital, 16 persoane au suferit intepaturi cu diferite obiecte casnice 11 au suferit taieturi produse de flex, topor, cutit, iar 75 de persoane s-au ales cu fracturi prin cadere de la inaltime”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Medicii se asteapta ca numarul celor care apeleaza la serviciilor lor sa creasca in aceasta perioada. In cateva cazuri, victimele se aflau sub influenta alcoolului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad