Connect with us

stiri

Conducătorii FC Botoşani vor solicita mai mulţi bani de la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean

Published

on

valeriu iftime

Situaţia financiară a clubului FC Botoşani nu este foarte bună nici după tăierea salariilor cu 25%. La ora actuală, deficitul este de aproximativ 1,6 milioane de euro şi s-a ajuns în situaţia aceasta deoarece an de an s-au acumulat datorii, începând din sezonul în care s-a reuşit promovarea în prima ligă.

Conducătorii clubului FC Botoşani susţin că vor solicita Consiliului Local şi Consiliului Judeţean să aloce sume mai mari, începând de anul viitor. Dacă în acest an FC Botoşani a încasat aproape 400.000 de euro de la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, oficialii clubului solicită ca din 2017 să primească 600.000 de euro.

„O să am nevoie de un ajutor mai consistent de la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean până reuşim să acoperim deficitul mare. Eu nu am de unde să dau 1,6 milioane de euro. Dau sute de mii de euro pe an, am dat milioane de euro până acum dar nu pot mai mult. Nu cer mare lucru. Dacă Iaşiul dă 3 milioane de euro, eu vreau 300.000 de euro timp de trei ani de la Consiliul Local şi 300.000 de euro de la Consiliul Judeţean. E vorba de 100.000 de euro în plus faţă de cât dădeau până acum”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad