Connect with us

stiri

Poli Iaşi – FC Botoşani 0-1. GOOOOL FULOP – GALERIE FOTO

Published

on

poli-iasi-fc-botosani-6

Începutul partidei a fost unul modest, fără ocazii la cele două porţi şi cu foarte multe pase greşite. Atât Poli Iaşi cât şi FC Botoşani păreau mai preocupate să nu primească gol decât să marcheze. Prima ocazie a meciului a aparţinut gazdelor, în minutul 10, Cristea a rămas nemarcat în centrul carelui, a şutat dar Iliev prinde fără probleme. Patru minute mai târziu, acelaşi Cristea scapă pe contraatac dar este ajuns de Burcă iar şutul este modest.

În minutul 16, FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului, la o fază care nu anunţa nimic. Patache a insistat, mingea a ajuns la Fulop care a trecut printre fundaşii ieşeni şi a marcat pentru 0-1.

Botoşănenii rămân în atac, Bordeianu şutează de la 30 de metri iar Grahovac respinge cu dificultate în corner. Astafei are şi el o bună oportunitate de a marca dar şutează foarte slab din centrul careului. În minutul 33, Herghelegiu are şi el şansa golului dar este prea lent şi un fundaş ieşean îl blochează în momentul şutului de la 10 metri. Cinci minute mai târziu, Bordeianu finalizează o acţiune prelungită de atac dar mingea şutată de mijlocaşul botoşănean este prinsă de Grahovac.

Debutul reprizei secunde a aparţinut tot botoşănenilor. În minutul 58, Burcă reia cu capul, mingea izbeşte bara şi ajunge la Golofca, care marchează. Golul este anulat pe motiv de ofsaid. Trei mute mai târziu, Voicu îl loveşte cu cotul pe Golofca dar arbitru Alexandru Tudor îi arată doar cartonaş galben.

Jucătorii FC Botoşani nu mai forţează şi par mulţumiţi cu rezultatul. Nu foarte mulţumit este şi Leo Grozavu care îi aruncă în luptă pe Matulevicius şi Cucu. Pe finalul partidei, în careul Grahovac a venit în careul botoşănean, Fulop a scăpat pe contraatac, Voicu l-a faultat şi a fost eliminat.

FINAL DE PARTIDĂ

…………..

CSM Poli Iaşi: Grahovac – I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu – Bole, Mitic, Ştefănescu, Ciucur – A. Cristea, Piccioni

FC Botoşani: Iliev – Paţache, Burcă, Miron, Popovici – Vaşvari, Bordeianu – Golofca, Istvan Fulop, Astafei – Herghelegiu (55 M. Roman)

poli-iasi-fc-botosani-1 poli-iasi-fc-botosani-7 poli-iasi-fc-botosani-6 poli-iasi-fc-botosani-5 poli-iasi-fc-botosani-4 poli-iasi-fc-botosani-3 poli-iasi-fc-botosani-2

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad