Connect with us

stiri

Poli Iaşi – FC Botoşani. N. Napoli: “Avem şanse mari să câştigăm cele trei puncte”

Published

on

napoli

Poli Iaşi şi FC Botoşani se vor întâlni duminică, de la ora 18.00, pe Stadionul Emil Alexandrescu, într-un meci din cadrul etapei a VII-a a campionatului Ligii I. Ieşenii vin după cinci meciuri consecutive fără victorie iar FC Botoşani vine după eliminarea din Cupa Ligii, în faţa formaţiei Steaua.

Chiar dacă are cinci meciuri fără victorie, Nicolo Napoli, antrenorul ieşenilor, nu îşi face griji şi spune că este în grafic.

“Ne aşteaptă un meci foarte greu, pe care vom încerca să îl câştigăm. Întâlnim o echipă bună, care joacă fotbal, care dă multe goluri. Dacă vom face un meci foarte bun, avem şanse mari să câştigăm cele trei puncte. Chiar dacă nu am câştigat de cinci meciuri, cred că suntem în grafic. Am luat nouă puncte în şase etape, iar patru din aceste meciuri le-am jucat în deplasare. Suntem pe un drum bun, dar sper ca duminică să câştigăm”, a declarat Nicolo Napoli, în cadrul unei conferinţe de presă.

În plus, Napoli a vorbit şi despre despărţirea de atacantul Dan Roman, adus în vară de la FC Botoşani. El s-a arătat nemulţumit de evoluţiile acestuia şi a preferat să renunţe la serviciile lui. “A fost decizia mea de a renunţa la Dan Roman, nu am crezut că poate rămâne în grupul acesta. Are probleme medicale mereu. Eu l-am vrut, dar mă aşteptam la altceva de la el. Din şase meciuri, a jucat în patru. Nu am fost mulţumit de evoluţiile lui”, a mai spus Napoli.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad