Connect with us

Sport

Astăzi ora 20.30: FC Botoşani – Steaua în CUPA LIGII ADEPLAST

Published

on

FC Botosani - Steaua 0-2 (29)

FC Botoşani şi Steaua se vor înfrunta de două ori în mai puţin de o lună pe Stadionul Municipal. În precedentul joc, echipa antrenată de Reghecampf s-a impus cu 2-0, Stanciu, Hamroun şi Popa fiind jucătorii care au făcut diferenţa.

Pentru meciul din această seară, Laurenţiu Reghecampf nu îi are la dispoziţie pe primii doi care au fost transferaţi la Anderlecht şi respectiv Al Saad. Foarte probabil, nici alţi titulari nu vor apărea în primul 11 deoarece tehnicianul stelist se gândeşte mai mult la meciul cu Astra, programat duminică seară pe Arena Naţională.

De altfel, steliştii nici nu şi-au propus să stea prea mult în Botoşani. Ei vor face deplasarea cu o cursă charter până la Suceava, vor ajunge în jurul orei 13.00 în Botoşani iar imediat după meci se vor întoarce în Capitală.

Dacă steliştii se gândesc mai mult la meciul cu Astra şi la viitoarele partide din Europa League, FC Botoşani speră să obţină prima victorie în faţa roş-albaştrilor. Până în momentul de faţă, FC Botoşani şi Steaua s-au întâlnit de şapte ori şi de fiecare dată a câştigat echipa lui Gigi Becali.

Meciul din această seară va fi arbitrat de gălăţeanul Adrian Cojocaru, ajutat de Stelian Slabu din Braşov şi Daniel Hulubei din Vaslui.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad