Connect with us

Evenimente

ACCIDENT în Zona Industrială din Botoşani. S-a izbit cu capul în tramvai şi a ajuns la spital GALERIE FOTO

Published

on

accident-zona-industriala-33

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani după ce a fost victima unui accident rutier, în Zona Industrială a oraşului, în apropierea fabricii Electroalfa.

Din primele cercetări la faţa locului, se pare că bărbătul s-a angajat în traversarea străzii şi s-a izbit de tramvai în dreptul semnalizării din dreapta. Vatmanul le-a spus poliţiştilor că nu şi-a dat seam ace vrea să facă bărbatul şi că acesta a traversat strada în alergare şi printr-un loc nepermis.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale iar poliţiştii au declanşat o anchetă.

accident-zona-industriala-32 accident-zona-industriala-31 accident-zona-industriala-30 accident-zona-industriala-29 accident-zona-industriala-27 accident-zona-industriala-25 accident-zona-industriala-23 accident-zona-industriala-22 accident-zona-industriala-21 accident-zona-industriala-20 accident-zona-industriala-15 accident-zona-industriala-14 accident-zona-industriala-12 accident-zona-industriala-11 accident-zona-industriala-8 accident-zona-industriala-6 accident-zona-industriala-5 accident-zona-industriala-3 accident-zona-industriala-1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad